Sommerlektyre med Warren Buffett

Mads JohannesenSparing, Tips Comments

Du ligger kanskje på en strand, sitter i en bil, fly eller båt akkurat nå med en herlig leskedrikk av noe slag i din hånd. Hva passer vel bedre på late sommerdager enn å bruke litt tid på selvutvikling og lære av de beste?

Tidligere dette året kom HBO ut med en dokumentar om Warren Buffett’s liv og filosofi, det finnes et utall av bøker, skriverier, filmer og foredrag om Buffett og hans vei til å bli vår tids beste investor. Denne dokumentaren gir derimot et unikt innblikk i hans daglige liv, kombinert med historier om hans ferd, noe som vi alle vet har vært svært lukrativt og lønnsomt.

Så, har du 1,5 time å slå i hjel under parasollen, hytta eller hotellet så anbefaler jeg deg å legge deg tilbake og se dokumentaren om vår tids kanskje mest fascinerende og kunnskapsrike investor.

Ønsker alle våre lesere en riktig god sommer og dere er som alltid velkommen til å kikke innom portalen, vi tar ikke ferie:)

 

Disclaimer: Mine innlegg skal på ingen måte tolkes som kjøps- eller salgs-anbefalinger, men snarere som å gi leseren en innsikt og kunnskap i om sparing og investeringer.

Hvis du ønsker ytterligere forklaringer på hva et aksjemarked er, eller er interessert i å lære mer, meld deg opp på aksjeskolens nyhetsbrev .

Følg gjerne Mipp på Facebook og Twitter.

Vil du se hva jeg gjør med min aksjeportefølje? Følg meg gjerne på Shareville