Vi introduserer Mippintervjuet i sammarbeid med Aksjeforum

Mads JohannesenMippintervjuet Comments

Vi har  i sammarbeid med Aksjeforum på Facebook tatt til journalistpennen og vil i løpet av de neste ukene publisere en rekke intervjuer av kjente aktører innenfor økonomi og næringsliv. Dette gir deg som leser en mulighet til å forstå hva hvordan personene tenker og hvordan de har skapt sin karrière innenfor sitt fagfelt. 

Vi har intervjuet fem kjente fagpersoner innenfor et bredt spekter av fagfelt innenfor økonomi, finans og eiendom. I intervjuene gir personene sine beste tilbakemeldinger relevante problemstillinger som du som privatinvestor støter på i ditt daglige virke som investor og privatperson.

Person 1: Richard Paulsen
Richard snakker om shippingmarkedet, hvordan livet som gründer er og hvilke aksjer han ser som 2017’s beste kjøp.

Person 2: Karl Oscar Strøm
Karl Oscar forteller deg om hvordan det er å jobbe som megler, hvordan du skal definere deg selv i et aksjemarked og hvilke kilder man bør bruke tid på for å lære om markedsoppførsel.

Person 3: Gerhard Bollmann Leknes
Med Gerhard snakker vi om boligmarkedet, hvilke taktikker du kan bruke i en budrunde og hvordan du kan drive utleievirksomhet.

Person 4: Jan Ludvig Andreassen
Jan snakker om AS Norge sin fremtid, rente-utsikter og den globale øknomien’s utsikter.

Person 5: Robert Næss
Robert vil fortelle deg om hvordan man bygger en god og stabil portefølje, hvilke aksjer han synes er spennende og hva man bør være obs på som investor.

 

Disse intervjuene vil løpende bli lagt ut på vår hjemmeside samt på  aksjeforum på Facebook på facebook.

I tiden fremover vil det også komme løpende intervjuer med nye og dyktige bransjefolk innen finans og privatøkonomi!

Ønsker du å lese flere slike intervju og motta artikler fra dyktige skribenter rett i din innboks, meld deg på Mippbloggens nyhetsbrev her.

 

Disclaimer: Dette innlegget skal på ingen måte tolkes som kjøps- eller salgs-anbefalinger, men snarere som å gi leseren en innsikt og kunnskap i om sparing og investeringer.

Følg gjerne Mipp på Facebook og Twitter.